Olet täällä

Tammileirin päälliköpestit haetaan nyt

Ovatko sudenpennut lähellä sydäntäsi? Tule tekemään legendaarista Tammileiriä. Kokoamme juuri nyt yhteen piirin huippuosaajat suunnittelemaan ja toteuttamaan kesän 2019 hienointa elämystä. Leiristaabin jäsenenä pääset kasaamaan ympärillesi toimivan tiimin ja tekemään leiriä alusta alkaen. 

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haet kyseiseen pestiin ja lähetä se 15.4. mennessä leirinjohtajille sähköpostilla osoitteisiin essi.virtanen@partio.fi ja heidi.luoto@partio.fi

 

Talouspäällikkö

Vastaa leirin budjetin suunnittelusta ja koko leirin talouden seurannasta.

Muonituspäällikkö

Vastaa leirin muonituksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Huoltopäällikkö

Vastaa huoltopuolen asioiden, kuten leirihygienian, saniteettitilojen, kuljetusten ja tiskivesien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Viestintäpäällikkö

Vastaa leirin markkinointimateriaalista, nettisivuista, leiritapahtumien dokumentoinnista kuvin ja tekstein, mediayhteistyöstä ja muista viestintäkanavista. 

Ohjelmapäällikkö (2 hlö)

Vastaa leirin ohjelman, yhteisohjelman ja johtajaohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta.

Alaleiripäällikkö

Vastaa alaleireistä ja alaleirinjohtajista. Vastuulle kuuluu alaleirien teeman ja tunnelman suunnittelu ja toteutus yhtenäisen leirikokemuksen luomiseksi.  

Turvapäällikkö

Vastaa koko leirin yleisturvallisuuden, leirin ensiavun ja liikenteenohjauksen suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Toimistopäällikkö

Toimii leirin informaatiokeskuksena, vastaa muun muassa leirin ilmoittautumisista, leirituotteista ja löytötavarapalvelusta.

Tekniikkapäällikkö

Vastaa rakennus- ja purkuleiristä ja leirin aikaisesta tekniikasta ja mahdollisten korjausten suunnittelusta ja toteutuksesta.

Johtokeskuspäällikkö

Vastaa leirin toimivien viestiyhteyksien suunnittelusta (radiopuhelinverkot, tietoliikenneyhteydet...) ja toteutuksesta, on aina tilanteen tasalla leirin tapahtumista ja toiminnasta.