Olet täällä

Porin suurtapahtuman staabi on nimitetty

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää ennennäkemättömän suurtapahtuman Porissa tulevana kesänä 8.–10.6.2018. Elämyksellistä ohjelmaa riittää kaikille ikäkausille sekä ei-vielä-partiolaisille. Tapahtumaan odotetaan 5 000:ta osallistujaa pääasiassa Lounais-Suomen alueelta, mutta se on avoin kaikille. Ajankohta kannattaa jo varata oman lippukunnan tapahtumakalenteriin!

Suurtapahtuman staabi on nyt nimitetty. Tapahtumaa johtavat Mari Kousa-Kuusisto (Porin Tulitikut), Outi Kronlund (Rantakaarinat) ja Inka Lähteenmäki (Raision KilliNallit). Ohjelmapäällikköinä toimivat Anna-Riikka Kuusisto (Huittisten Eränkävijät), Kaisa Räsänen (Pyhärannan Korpiankkurit) ja Anne Tyrmi (Vehmaan Lustaset).

HR-päälliköiksi on nimitetty Riikka Söderström (Halikon Siniset) ja Minna Toveri (Porin Tertut). Sidosryhmäpäälliköitä ovat Alli Koskimäki (Maarian Kämmekät) ja Joni Pinomäki (Liedon Eränkävijät). Tapahtuman taloudesta vastaa Mika Kuusisto (Puhurin Pojat), logistiikasta Aleksi Ojanperä (Porin Tulitikut) ja viestinnästä Ilona Nordlund (Euran Peurat).

Tapahtuman keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat Porin kaupunki sekä erilaiset nuoriso- ja vapaaehtoisjärjestöt. Tapahtuma on myös piirin Yhteiseen partioon -hankkeen päätösjuhla. Seuraavan tason pesteihin haetaan tekijöitä jo elokuun lopulla – seuraa siis piirin viestintää ja hae mukaan!

 

Lisätiedot: Mari Kousa-Kuusisto, p. 045 630 7532, mari.kousakuusisto@gmail.com