Olet täällä

Essi ja Heidi ovat Tammileiri 2019 johtajat

Vuoden 2019 Tammileirin johtajakaksikoksi on valittu Essi Virtanen (Kyrön Kiurut ja Kokot) ja Heidi Luoto (Paraisten Merikotkat). Piirihallitus vahvisti päätöksen kokouksessaan 5.3.2018.

Sekä Essi että Heidi ovat tuttuja kasvoja piirin toiminnassa. Essi on toiminut aktiivisena useamman vuoden seikkailijajaostossa ja Heidin viimeisin pesti on aikuis- ja luottisryhmän puheenjohtajuus.

Johtajakaksikko odottaa innolla, että pääsisivät laittamaan leirin pyörät liikkeelle. ”Toivon, että saamme pestattua tiimiimme huipputyyppejä, joiden kanssa saamme yhdessä tehtyä Tammileiristä kaikille ikimuistoisen kokemuksen”, kommentoi Essi.

”Tässä on todellakin myös itselle tilaisuus kehittyä, mutta toisaalta näyttää myös kyntensä ja kykynsä sekä koota ympärille asiantunteva ja toimiva staabi”, Heidi jatkaa.

Tammileiri on molemmille tuttu leiri. Heidi muistaa edelleen oman Tammileirinsä leirilaulun ” Hei me mennään viidakkoon. Siel on Mowgli ja Baloo. Kaikki yhteen nyt kun leiri on, se on laki viidakon!”, ja Essin ensimmäiset leirimuistot tulevat Tammileiriltä. Essille Tammileirin johtaminen on ollut kiikarissa jo jonkin aikaa ”sillä onhan leiri yksi piirimme parhaista tapahtumista”: ”Tammileirissä on valtavasti potentiaalia sen historian vuoksi. Uskon, olevan monia juttuja, joilla silti siitä saadaan kehitettyä parempi joka kerta”. 

Essi Tammileiri
Essi Virtanen

Heidi Tammileiri
Heidi Luoto