Olet täällä

Partion aloitusviikkoa vietetään 13.-19.8.

Partion aloitusviikko starttaa just nyt! Piirin yhteinen aloitusviikko tuo partioharrastusta esille erityisesti somessa sekä paikallislehdissä. Lippukuntien kannattaa hyödyntää piirin tarjoama näkyvyys ja aloittaa samalla viikolla oma aloituskampanjointi uusille ja vanhoillekin jäsenille. 

Miettikää valmiiksi

  • Milloin aloitatte toiminnan?
  • Paljonko olette valmiit ottamaan uusia jäseniä - ja onko kaikille ryhmille johtajat?
  • Missä ja miten markkinoitte alueellanne toimintaanne?

Tarkistakaa, että

  1. lippukuntanne tiedot on ilmoitettu piirin partioon.fi-sivulle
  2. lippukunnan tiedot ovat oikein Kuksassa ja sieltä löytyy myös esittelytekstinne. Kuksasta ne poimitaan SP:n lippukuntahaku-sivulle.
  3. nettisivuillanne on heti elokuussa ajantasalla olevat tiedot milloin, missä ja kenelle voi ilmoittautua, kun haluaa toimintaan minkä ikäisenä tahansa
  4. mainostatte aloituspäiväänne alueellanne niin somessa kuin vaikka ruokakauppojen ilmoitustauluilla! 

Muista myös

Piirin tarjoamat markkinointiavut on koottu markkinointikirjeeseen, joka on lähetetty erikseen lippukunnanjohtajalle. Kirjeestä löytyy tiedot mm. lainattavista markkinointimateriaaleista sekä ilmaisista esitteistä. 

Koululaisten partioseikkailu -kampanjassa on ensi syksynä mukana 9 000 lasta yli 200 koulusta piirin alueella. Nämä partiomaailmaan koulussa tutustuvat lapset kannattaa ottaa mukaan lippukuntaan! Kaikille niille lippukunnille, joiden alueen koulu on tilannut 1. ja 2. luokkalaisille kampanjan materiaalit, on lähetetty viikolla 20 sähköpostia asiasta. Nappaa tästä esitteestä vinkit lippukunnan ja koulujen väliseen yhteistyöhön!