Olet täällä

Piirileiri 2020 etsii graafikkoa ja talouspäällikköä

Piirileiri 2020 etsii kahta avaintekijää vielä tämän syksyn aikana aloittavaksi! Oletko graaffikkosielu tai pysyykö sinulla talous ja numerot näpeissä? Hae mukaan, pestit täytetään sopivan tyypin löydettyä!

 

Graafikko

Pestin kesto: syyskuun loppuun 2020 (23 kk)

Ajankäyttö: Oman vastuualueen ryhmän kokoukset noin kerran kuussa, oman osa-alueen omat kokoukset (suunnitteluviikonloput/seminaarit) 

Johdettavien määrä: 1-5

Pestin kuvaus 

Piirileirin graafikko kuuluu leirin viestintätiimiin ja vastaa sen jäsenenä leirin graafisen ilmeen luomisesta sisältäen logon, verkkosivuilmeen ja leirimateriaaleissa käytettävän kuvituksen ja värimaailman. Lisäksi yhdessä tiimin kanssa graafikko vastaa materiaalien tuottamisesta ja graafisen ilmeen oikein käyttämisestä. Graafikko voi osallistua viestintätiimin muihin tehtäviin ennen leiriä ja leirin aikana.

Pestin hoitaminen vaatii graafista ja visuaalista suunnittelijan taitoa ja kuvankäsittelyohjelmien käsittelytaitoa sekä kiinnostusta ja halua olla tekemässä näyttävää ja hyvän näköistä leiriä omaleimaisella ilmeellä. Pesti edellyttää myös yhteistyötä palkattavan projektityöntekijän kanssa.

Piirileirin viestintätiimi vastaa leirin viestinnällisten tavoitteiden toteutumisesta sekä leiritoimistosta ja kutsuvierasjärjestelyistä. Viestintätiimin tavoitteena on luoda ja edistää piirileirin ja partiopiirin brändiä viestinnällisin keinoin. 

Graafikko pestataan heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja pestistä Maija Ruokoselta puhelimitse (p. 040 511 7434) tai sähköpostilla. Vapaamuotoiset hakemukset mielellään työnäytteineen osoitteeseen maija.ruokonen@iki.fi

 

Talouspäällikkö

Pestin kesto: syyskuun loppuun 2020 (23 kk)

Ajankäyttö: Oman vastuualueen ryhmän kokoukset noin kerran kuussa, oman osa-alueen omat kokoukset, suunnitteluviikonloput/seminaarit 

Johdettavien määrä: 1-5

Pestin kuvaus 

Piirileirin talouspäällikkö kuuluu resurssiosa-alueen staabiin ja vastaa sen jäsenenä leirin talouden vakaasta ja tasapainoisesta lopputuloksesta. Talouspäällikkö omistaa tiiminsä kanssa leirin budjetin, seuraa ja valvoo leirin taloutta, tukee osa-alueita talouden suunnittelussa, sekä järjestää leirin rahahuollon. 

Pestin hoitaminen vaatii laajaa ymmärrystä ja kokemusta projektien taloudesta, taloussuunnittelusta ja -seurannasta. Resurssitoimiala tukee muita projektin osa-alueita erityisesti taloudellisesta näkökulmasta. Pesti vaatii yhteistyökykyä ja halua tukea resurssitoimialan osa-alueiden lisäksi kaikkia leirin tekijöitä talouteen liittyvissä asioissa. Pesti edellyttää tiivistä yhteistyötä palkattavan projektityöntekijän kanssa.

Resurssiosa-alue vastaa talouden lisäksi hankinnoista, jälleenmyynnistä, kumppanuuksista, pesteistä sekä myyntitoiminnoista.

Talouspäälikkö pestataan heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja pestistä: Joni Pinomäki puhelimitse (p. 050 387 8561) tai sähköpostilla, vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen joni.pinomaki@partio.fi