Olet täällä

Partiolaisten järjestämä Pop up -kolo saapuu Turun kauppatorille

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää Turun kauppatorille avoimen yleisötapahtuman 22.–27.8.2016, joka esittelee partiotoimintaa eri ikäisille. Päivittäin tarjolla on tietyn ikäryhmän omaa ohjelmaa 7-vuotiaista aikuisiin, ja sen lisäksi kololla pyörii erilaista tekemistä kaikenikäisille. Mukaan saa tulla totta kai partiolaiset, mutta myös erityisesti muut, ei-vielä-partiolaiset.
Partiolaisten järjestämä Pop up -kolo saapuu Turun kauppatorilleKolo on nimitys partiolaisten paikallisille kokoontumispaikoille. Pop up -kololla kuka vaan voi tulla katsomaan, mitä kaikkea kololla voi tehdä.

Pop up -kolo on konseptina tuttu jo muutaman vuoden takaa, kun sitä on järjestetty Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sekä Uudenmaan Partiopiirin toimesta. Esimerkiksi Kampin Pop up -kolo keväisin on kerännyt viiden päivän aikana parhaimmillaan jopa parituhatta osallistujaa. Nyt Pop up -kolo aukeaa ensimmäisen kerran myös Turussa.

Turun Pop up -kolo on avoinna 22.–26.8. klo 13–20 ja lauantaina 27.8. klo 9–16. Lisäksi tarjoilemme aamukahvia ohikulkijoille maanantaista perjantaihin klo 7–9. Koloa on järjestämässä kymmeniä vapaaehtoisia partiolaisia Turun seudulta. Koloa johtavat Lounais-Suomen Partiopiirin nuoret medialähettiläät Iiris Vilo ja Noora Kankare.

Lisätietoa: Iiris Vilo, 044 970 5996, iiris.vilo@gmail.com ja Noora Kankare 045 1233 655, noora.kankare@icloud.com

Partiolaisten järjestämä Pop up -kolo saapuu Turun kauppatorille