Olet täällä

Elokuussa markkinoidaan, tästä vinkit!

Elokuu on pian täällä, oletteko valmiit? Ennen kuin lippukunta kirmaa kesälomille, on hyvä hetki miettiä valmiiksi elokuun aloituskampanjanne. Kun teette suunnitelmat nyt, ei tule elokuussa perinteistä paniikkia syksyn aloituksen suhteen. 

Miettikää valmiiksi

  • Milloin aloitatte toiminnan?
  • Paljonko olette valmiit ottamaan uusia jäseniä - ja onko kaikille ryhmille johtajat?
  • Missä ja miten markkinoitte alueellanne toimintaanne?

Tarkistakaa, että

  1. lippukuntanne tiedot on ilmoitettu piirin partioon.fi-sivulle
  2. lippukunnan tiedot ovat oikein Kuksassa ja sieltä löytyy myös esittelytekstinne. Kuksasta ne poimitaan SP:n lippukuntahaku-sivulle.
  3. nettisivuillanne on heti elokuussa ajantasalla olevat tiedot milloin, missä ja kenelle voi ilmoittautua, kun haluaa toimintaan minkä ikäisenä tahansa
  4. mainostatte aloituspäiväänne alueellanne niin somessa kuin vaikka ruokakauppojen ilmoitustauluilla! Piirin aloitusviikkoa vietetään 13.-19.8., sopisiko se teidän aikatauluunne?

Muista myös

Piirin tarjoamat markkinointiavut on koottu markkinointikirjeeseen, joka on lähetetty erikseen lippukunnanjohtajalle. Kirjeestä löytyy tiedot mm. lainattavista markkinointimateriaaleista sekä ilmaisista esitteistä. 

Koululaisten partioseikkailu -kampanjassa on ensi syksynä mukana 9 000 lasta yli 200 koulusta piirin alueella. Nämä partiomaailmaan koulussa tutustuvat lapset kannattaa ottaa mukaan lippukuntaan! Kaikille niille lippukunnille, joiden alueen koulu on tilannut 1. ja 2. luokkalaisille kampanjan materiaalit, on lähetetty viikolla 20 sähköpostia asiasta. Nappaa tästä esitteestä vinkit lippukunnan ja koulujen väliseen yhteistyöhön! 

 

 

Kuva: Heikki Heinonen/SP