Olet täällä

Sari Vihermäki aloitti Framil-tapahtuman työntekijänä

Porin suurtapahtuman Framil 2018 työntekijänä on aloittanut Nakkilan Partiolaisista lähtöisin oleva Sari Vihermäki. Sarin työtehtävät koostuvat osallistujien auttamisesta sekä yleisesti tapahtumatoimiston tukemisesta ja toiminnan mahdollistamisesta. "Odotan Framil-työkeväältä hyvin tapahtumarikasta ja opettavaista sekä työntäytteistä ajanjaksoa. Tästä syntyy hyvällä hengellä ja täydellä höökillä kesän paras partiotapahtuma", Sari kommentoi.

Sari toimii tällä hetkellä turkulaisen partiopoikalippukunta Koroisten Ritarien jäsenrekisterihoitajana. Viime vuosina hän on vieraillut myös muissa piireissä, esimerkiksi viime kesänä Sari hoiti Uudenmaan Partiopiirin Säihke 2017 -piirileirin myyntipäällikön pestin. "Suoritin pestin kautta myynninammattitutkinnon. Partio taittuu moneen asiaan", Sari jatkaa. 

Sarin työpiste sijaitsee Turun partiotoimistolla ja alkukevään ajan Sari työskentelee toimistolla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Sarin saa kiinni sähköpostilla sari.vihermaki(at)partio.fi tai puhelimitse 050 312 9430.