Olet täällä

Liity partioon

partioon.fiEtsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita, elämyksiä? Jos vastasit kyllä, liity partioon! Partion voit aloittaa koska tahansa. Monet lippukunnat ottavat vastaan uusia jäseniä pitkin vuotta. Tiedustele asiaa lähilippukunnastasi tai jos et tiedä mikä se on, ota yhteyttä partiopiiriin (050 312 9420), autamme mielellämme.

Hae lippukuntien yhteys- ja ilmoittautumistiedot

 

Mitä partio on?

Partio on elämää, seikkailua, ystävyyttä ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa. Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Partio tarjoaa johtamiskokemuksia, elämyksiä ja uusia asioita nuorille ja aikuisille. Partiossa tutustuu myös mahtaviin tyyppeihin ja saa elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Partiotoiminta on pääosin paikallisissa partiolippukunnissa vapaaehtoisvoimin järjestettyä viikkotoimintaa, viikonloppuretkiä ja leirejä. Toiminta on suunnattu lapsille ja varhaisnuorille, mutta mukaan tarvitaan myös aikuisia ja nuoria. Lounais-Suomessa toimii 120 lippukuntaa.

Miten mukaan?

Partiotoiminta on kaikille avointa. Partioon voivat liittyä kaikki yli 7-vuotiaat, yläikärajaa ei ole!

Partiolla ei ole keskitettyä liittymisjärjestelmää, vaan jokainen lippukunta ottaa itse uudet jäsenensä. Ota yhteyttä lähimpään lippukuntaasi tai soita partiotoimistoon, 050 312 9420.

Voit etsiä lähintä lippukuntaasi myös koko Suomen lippukunnat kattavalla lippukuntahaulla.

Voiko partion aloittaa aikuisena?

  Kuvat: Jura Nurminen, Juho Keitaanniemi