Olet täällä

HuHu 2018

Päivämäärä: 
05.06.2018 - 09.06.2018
Sijainti: 
WinNovan metsäopiston kampus
Ulvila
Suomi
FI
Ikäryhmät: 
Ilmoittautuminen: 
Kiinni

 

 

Ensi kesän sykähdyttävin partiotapahtuma HuHu18 järjestetään 5-9.6.2018 Ulvilan Kullaalla WinNovan metsäopiston kampuksella.

Leiri-ilmoittautuminen ja hinta 

HuHulle ilmoittaudutaan Kuksa-partiorekisterin kautta. Tarkistathan, että omat tietosi Kuksassa ovat oikein ennen ilmoittautumista, sillä jatkossa käytämme tiedoista löytyvää sähköpostiosoitetta. 
Lomakkeessa on myös kysymyksiä, jotka eivät välttämättä koske sinua. Voit jättää ne tyhjäksi.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ilmoittautumista. 

Ilmoittautumisaika on 29.1.-16.3.2018. Leirin tekijät voivat ilmoittautua leirille viimeistään 30.4.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. 

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittautumisen voi tehdä vain Kuksaan merkitty huoltaja. Huoltajatunnukset saat olemalla yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterin hoitajaan.

HuHun leirihinta on 95 euroa. Mikäli osallistut leirille vain osaksi aikaa, leirin päivähinta on 25 euroa/päivä. Leirihinta sisältää yhteiskuljetuksen kootusti valituilta paikkakunnilta eri puolilta partiopiiriä (ei koske yksittäisiä päiviä). Lisätietoa yhteiskuljetuksista tulee toukokuun aikana. Rakennus- ja purkuleiri ovat osallistujille maksuttomia. HuHu laskutetaan jokaiselta ilmoittautujalta henkilökohtaisesti, eli lippukunta ei osallistu laskutukseen. Lasku lähetetään Kuksassa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan osoitteen paikkansapitävyyden.

Porissa järjestetään 8.-10.6.2018 Framil-suurtapahtuma. Sekä HuHulle että Framille osallistuvat partiolaiset saavat molempien tapahtumien hinnasta alennuksen. Mikäli osallistut sekä HuHulle että Framil -suurtapahtumaan, HuHu-leirihintasi on 85 euroa ja tapahtumien yhteishinnaksi tulee 140 euroa. Mikäli osallistut sekä HuHulle että Framil -suurtapahtumaan, valitsethan ilmoittautumislomakkeesta kohdan ”Osallistun sekä HuHulle että Framil 2018 -suurtapahtumaan, 85 euroa.” 

Ilmoittautumislomakkeella antamasi allergia- ja terveystiedot voidaan tarvittaessa jakaa HuHun lääkintä- ja muonitusvastaaville sekä lähijohtajalle. Tietoja ei kuitenkaan jaeta tarpeettomasti. 

Ilmoittautumalla leirille annat luvan video- ja valokuvaamiseesi leirin aikana. Materiaalia voidaan käyttää partion omissa julkaisuissa, esitteissä, internet-sivuilla sekä yleisissä tiedotusvälineissä. Mikäli haluat kieltää kuvaamisesi, ole yhteydessä viestintäpäällikkö Iisa Kinnuseen, viestinta@huhuleiri.fi

 

Ei-partiolaiset

Myös ei-partiolaiset ovat tervetulleita HuHulle! Muut kuin partiolaiset ilmoitetaan leirille jonkun lippukunnan kautta. Mikäli et tiedä, minkä lippukunnan kautta voisit ilmoittautua leirille tai tarvitset muuten apua, ole yhteydessä toimistopäällikkö Meri Nikkariin, toimisto@huhuleiri.fi. Ei-partiolaisilla on leirin aikana Suomen Partiolaisten vakuutuksen kautta toissijainen vakuutusturva.

 

Muutos- ja peruutusehdot 

Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilman syytä ilmoittautumisaikana 29.1.-16.3.2018. Ilmoittautumisajan jälkeen leiri-ilmoittautumista ei voi enää peruuttaa, mutta tilalle voi etsiä toisen osallistujan 30.4.2018 mennessä. Peruutuksesta on aina ilmoitettava toimistopäällikkö Meri Nikkarille, toimisto@huhuleiri.fi

Tekijöillä on kesätyötakuu. Tekijä voi peruuttaa ilmoittautumisensa 30.4.2018 mennessä maksutta, mikäli kesätyöt estävät osallistumisen leirille. Kesätyötakuun lunastaakseen tekijän tulee toimittaa työnantajan kirjoittama todistus siitä, että on kesätöissä leirin aikana toimistopäällikkö Meri Nikkarille, toimisto@huhuleiri.fi

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa peruuta ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Näissä tapauksissa laskutamme osallistumismaksun, mutta voit hakea korvauksen omasta vakuutusyhtiöstäsi tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Partiovakuutuksesta löydät lisätietoa osoitteesta: https://lippukunta.partio.fi/lippukunnan-johtaminen/toiminnan-turvallisu... . Mikäli kaipaat vielä lisätietoa, voit ottaa yhteyttä piiritoimiston Riitta Suomeen riitta.suomi@partio.fi tai 0503129424. 

 

Lisätietoa

HuHu18 -leiristä löytyy lisätietoa leirin nettisivuilta huhuleiri.fi. HuHua voit seurata myös Instagramissa ja Facebookissa @huhuleiri.  

Lisätiedot ilmoittautuneille ja Leiriläisen kirja PDF-tiedosto julkaistaan toukokuun alussa. 

LiiteKoko
PDF icon Ilmoittautumisohjeet.pdf672.83 KB