Olet täällä

JOTI

Päivämäärä: 
18.10.2014 - 19.10.2014
Kello: 
9:20

Mukaan JOTIin 2014?

Näin yksinkertaista se on:

Osoitteessa http://www.scoutlink.net/get-connected/ways-to-connect/sl-webchat/ on webchat, jota käyttämällä pääset irkkiin. Keksi itsellesi nickname eli kutsumanimi ja kirjoita channel-kohtaan #suomi niin pääset suomenkieliselle kanavalle. Nyt olet mukana JOTIssa eli siitä vaan juttelemaan muiden partiolaisten kanssa.

Jos haluat keskustella ulkomaalaisten partiolaisten kanssa, voit kokeilla vaikka kanavia #english tai #international. Pääset liittymään kanaville kirjoittamalla tekstiriville /join #kanavanimi

Mikäli haluat pitää listaa bongauksistasi (eli erimaalaisista partiolaisista), voit tehdä sitä rekisteröitymällä sivustolle www.joti.fi. Kyseiseltä sivustolta löydät myös perustietoutta JOTIsta suomeksi sekä linkin Nettipartiolaisten verkkokauppaan, josta voit tilata itsellesi hienon JOTI-merkin.

ScoutLinkille voit myös rekisteröidä nickisi, jolloin kukaan muu ei pääse käyttämään sitä. Osoitteesta www.scoutlink.net löydät ohjeet siihen sekä moneen muuhun asiaan, jota voit irkissä tehdä. #suomi-kanavalla on myös useita kokeneita irkkaajia, jotka auttavat miellään. Muistathan, että myös virtuaalimaailmassa kuuluu käyttäytyä partiomaisesti. Jotin aikaan jokaisella kanavalla on oppeja eli valvojia, jotka pitävät keskustelun siistinä. Scoutlink on auki ympäri vuoden ja #suomella on aktiivista keskustelua myös JOTIn ulkopuolella. Tervetuloa siis mukaan porukkaan myös JOTIn jälkeen!

”Jamboree On The Internet eli JOTI on kansainvälinen partiotapahtuma, joka järjestetään joka vuosi lokakuun kolmantena kokonaisena viikonloppuna. JOTI alkaa perjantaina ja lauantain välisenä yönä keskiyöllä paikallista aikaa ja kestää 48 tuntia siitä eteenpäin. Viikonlopun aikana partiolaiset keskustelevat toisten partiolaisten kanssa internetin välityksellä IRCissä, sähköpostitse, WWW-sivustoilla (esim yhteisöpalvelut ja foorumit), pikaviesteillä sekä puhe- ja videoyhteyksin. JOTI:n osallistuu vuosittain tuon viikonlopun aikana noin miljoona partiolaista!” –Joti.fi