Olet täällä

Tutustuminen Rauman merimuseoon PERUTTU

Päivämäärä: 
07.04.2018
Kello: 
11:50 - 13:20
Järjestäjä: 
Aikuis- ja luottisryhmä
Sijainti: 
Rauman merimuseo
Kalliokatu 34 Rauma
Suomi
FI
Ikäryhmät: 

Ankkurit ylös ja aikuisporukalla tutustumaan idyllisen pikkukaupunki Rauman merimuseoon!

Huhtikuussa piirin aikuis- ja luottisryhmä järjestää aikuisille suunnatun kulttuuri-iltapäivän Raumalla. Vierailun aikana tutustutaan oppaan johdolla museon perusnäyttelyyn sekä uuteen Suojasta maailmalle – Rauman sataman historiaa-näyttelyyn. Opastuksen jälkeen on mahdollista katsella Raumaa museon tornista sekä kokeilla laivan ohjaamista Jenny-laivasimulaattorissa. Merimuseo on erikoismuseo, jossa on esillä kolme pääteemaa: merimiehet ammattiryhmänä, merenkulun opetus Raumalla sekä raumalainen purjemerenkulku.   

Opastetun kierroksen kesto on noin 60 minuuttia. Museovierailu tarjolla nyt edulliseen "opiskelijahintaan" eli 13 euroa sisältäen opastuksen.   

Kulttuurin ja historian täyteinen museokierros järjestetään 7.4. alkaen klo 11.30 Rauman Merimuseolla os. Kalliokatu 34. Opastettu ryhmävierailu toteutuu, jos osallistujia tulee 10-30. Raumalle ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan käytetään kimppakyytejä. Ilmoittautumiset 25.3 mennessä Kuksaan. 

Museovierailun jälkeen ehtii vielä yhdessä tai omatoimisesti tutustumaan Unescon maailman perintökohteeksikin valittuun Vanhaan Raumaan. Kyseessä on Pohjoismaiden laajin ja parhaiten säilynyt puutaloalue, jonka pikkuliikkeet ovat auki lauantaisin klo14/15 asti.   

Lisätietoja: Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi, 0405770559