Olet täällä

Sudenpentukilpailut Löytöretki

Päivämäärä: 
09.05.2015
Kello: 
8:20
Sijainti: 
Pori / Pyhäranta
Suomi
FI
Tagit: 
Ikäryhmät: 

KILPAILUKUTSU
LÖYTÖRETKI 2015
L-SP:n sudenpentukilpailut
9.5.2015 Porissa (Kirjurinluoto) ja Pyhärannassa (Reila)

Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai labyrintissakaan. Kartalla on vielä muutama merkitsemätön valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja omituisista tilanteista, joita erilaisten kulttuurien myötä tullaan näkemään.

Pentueet: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten 2015 jäsenmaksu maksettuna.
Saattaja: Pentueella on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Osallistumismaksu: 35 € / pentue, maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kilpailuohje: Ennakko-ohje postitetaan ilmoittautuneille pentueille viimeistään 17.4.2015.

Ilmoittautuminen: Samansisältöiset kilpailut järjestetään Porissa ja Pyhärannassa. Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 10.4.2015 joko sähköisesti osoitteissa
Pori: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=5423
Pyhäranta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=5426
tai kirjallisesti Porin partiotoimistoon (Antinkatu 6, 28100 Pori) Vain saattaja ilmoittautuu!

Huom! Sekä Porin että Pyhärannan Porin kilpailuun otetaan mukaan 60 ensimmäisenä ilmoittautunutta pentuetta.

Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen nimi ja koko, lippukunta, kaikkien pentueen jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdollinen erityisruokavalio. Myös ei-partiolainen saattaja voi ilmoittautua suoraan Kuksaan.

Partiopiiri järjestää lisämaksullisen yhteiskuljetuksen kisapaikoille, jos kiinnostuneita on riittävästi. Ilmoitathan halukkuudesta osallistua yhteiskuljetukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Löytöretki 2015 -kilpailun järjestävät Porin alue ja Pohjoiskulman alue.

Lisätietoja:
Pohjoiskulma: Timo Viskari, 044 750 5744,
timo_viskari@hotmail.com ja
Pori: Katja Silvanto 040 842 2793,
ksilvanto@gmail.com,
Pohjoiskulman ja Porin alueet

Partiotoimistolta kysymyksiin vastaa Riikka Hosiosto, riikka.hosiosto@partio.fi, 050 3129 425

Tervetuloa!