Olet täällä

Syys-SM -kilpailut Raulin riimit

Päivämäärä: 
04.10.2014 - 05.10.2014
Sijainti: 
Salo
Suomi
FI
Tagit: 
Ilmoittautuminen: 
Auki

Kilpailussa kilpaillaan sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa.
Kilpailukutsu sekä tehtävä- ja pisteluettelo on julkaistu Partio-lehden numerossa 1/2014.

Kaikkien kilpailuun haluavien lounaissuomalaisten vartioiden tulee ilmoittautua kilpailuun osoitteessa <https://spfs.clubonweb.com/book/raulinriimitlsp > tai kirjallisesti Porin partiotoimistoon
(Antinkatu 6, 28100 Pori tai riikka.hosiosto@partio.fi) perjantaihin 19.9.mennessä.

Vartioiden osanottomaksu on 90 euroa.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kaksinkertaisella osallistumismaksulla 25.9. saakka. Ilmoittautumiset Partiotoimistoon Riikalle 050 3129 425, riikka.hosiosto@partio.fi

Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, lippukunta, vartionjohtajan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, saapumisaika ja –tapa kilpailukeskukseen, osallistuminen piirin mahdolliseen yhteiskuljetukseen, erityisruokavaliot sekä tilattavien ruokalippujen (ilta- ja aamupalat 3 €/kpl, muut ateriat 5€/kpl) määrä.

Piiri järjestää kilpailuihin maksullisen yhteiskuljetuksen jos osallistujia on riittävästi. Aikataulu ja matkareitti ilmoitetaan myöhemmin yhteiskuljetukseen ilmoittautuneille. Yhteiskuljetukseen ilmoittaudutaan sitovasti ilmoittautumisen yhteydessä.

Partiopiirin syysmestaruuskilpailun (Tuplanolla) perusteella jokaisen sarjan parhaalle SM-kilpailuun osallistuvalle vartiolle maksetaan sekä SM-kilpailun osanottomaksu että matkat kilpailuun partiopiirin yhteiskuljetuksessa. Jokaisen sarjan 2. ja 3. parhaalle SM-kilpailuun osallistuville vartiolle maksetaan SM-kilpailun osanottomaksu. Edellä kerrottu tuki on vartiokohtainen; vartion määrittelee vartion nimi ja lippukunta.
Jos tukea ei käytetä tukiperusteena olevan piirin kilpailun sarjan parhaan vartion kohdalla, siirtyy tukimahdollisuus järjestyksessä seuraavalle vartiolle ja niin edelleen.

Lisätietoja kilpailusta saa osoitteesta www.leiriveikot.com/raulinriimit tai Partiotoimistolta Riikalta.