Olet täällä

Tapahtumia aikuisille

Tapahtumakalenteri vain aikuisille!

Kaipaatko johtajahuoltoa? Haluaisitko tavata muita piirin aikuisia? Aikuis- ja luottisryhmä koordinoi, järjestää ja markkinoi aikuisille suunnattuja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota aikuisille matalan kynnyksen tapahtumia vaihteluksi partioarkeen, kevennykseksi, virkistykseksi tai johtajarentoutukseen. Tänä vuonna on luvassa noin 8-10 tapahtumaa. Säästä johtajaresursseja ja tule valmiiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi kerätä oman porukan lippukunnasta (näin tapahtumat voivat toimia lippukuntien omien johtajarentoutusten korvaajina, eikä kenenkään lippukunnasta tarvitse järjestää tapahtumaa), jaostosta tai ryhmästä, tai sitten tapahtumaan voi saapua ihan yksinkin. 

Partioyhteisöissä järjestetään myös paljon jo valmiita tapahtumia, joihin kannattaa koota oma aikuisporukka ja lähteä mukaan rentoutumaan, virkistäytymään tai vaikkapa kuulemaan uudesta kiinnostavasta asiasta! Voit myös ilmoittaa piirin Aikuis- ja luottisryhmälle, jos sinulla on tiedossasi juuri aikuisille sopiva tapahtuma, jolle haluat lisää näkyvyyttä ja osallistujia!

Saadaksesi ajankohtaiset tiedot, seuraa tätä sivua sekä piirin ja tapahtumien omaa viestintää!

Kokoa aikuisporukka ja osallistu valmiiksi järjestettyyn ohjelmaan!

  

 

Syyskuu

28.9.2019 Sienet tutuiksi! 

Haluaisitko lähteä sieniretkelle, mutta et ole varma mitä sieniä uskallat poimia?  

Lähde aikuis- ja luottisryhmän mukaan opastetuille sieniretkille ja tutustumaan samalla uusiin aikuisiin. Turussa sieniretkellä oppaana toimii Perinnepadan biologi-kokki, keittokirjailija Päivi Lehtonen (http://perinnepata.fi/). Retkellä opitaan sienten tunnistamisen pääperiaatteita, vertaillaan näköislajeja, sekä saadaan vinkkejä eri sienilajien käyttöön ja säilöntään. Tarjolla samaan aikaan Porin seudulla sieniretki Porin sieniseuran opastamana. 

Retkien hinta on 10 euroa/sienestäjä, omin retkieväin. Osallistumiset täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, paikkoja rajoitetusti (max. 25 hlö/retki)!  Retket toteutuvat, jos saadaan yhteensä n. 20 sienestäjää mukaan. 

Sieniretket järjestetään Turun ja Porin “lähistöllä”, retkikohteet ja aikataulut tarkentuvat alkusyksyllä, sienitilanteen varmennuttua.  Mahdollisuuksien mukaan Turun seudulla Kuhankuonolla, Porissa Kullaan maastossa, tarkemmat tiedot ilmoitetaan retkelle ilmoittautuneille retken lähestyessä.  

Yhteiskuljetuksia ei retkelle järjestetä, mutta suositaan tarvittaessa kimppakyytejä. 

Ilmoittautumiset Kuksan kautta 20.9.2019 mennessä: 
Turku: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=28996
Pori: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=29009

Tiedustelut: Kati Haapasalo (Turku), kati-marika.haapasalo@partio.fi
Päivi Jouste (Pori), paivi.jouste@partio.fi 


Tulevista tapahtumista tulee lisätietoa syksyn aikana. Seuraa piirin viestimiä.