Olet täällä

Vaalitapahtuma nuorille Porissa

Päivämäärä: 
13.10.2012

Syksyn 2012 kuntavaalit lähestyvät. Partiolaiset ovat esillä vaalien yhteydessä piirin alueella kun piiri järjestää vaalipaneelitilaisuudet Turussa ja Porissa. Turussa tapahtuma pidetään kauppakeskus Skanssin keskusaulassa ti 16.10. klo 16 - 19 ja Porissa kauppakeskus Bepopissa la 13.10. klo 13 - 16.
 
Vaalipaneeleihin kutsutaan kaikkien puolueiden edustajat. Tarkoitus on nostaa esiin lapsia ja nuoria koskevaa keskustelua ja tällä kannustaa nuoria, äänestysikäisiä käyttämään äänivaltaansa kuntavaaleissa.
 
Partio on puoluepoliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö jonka yksi päätarkoitus on kasvattaa vastuuntuntoisia, itsenäisesti ajattelevia ja aktiivisia yhteiskunnan jäseniä. Partiostrategian mukaan piiri haluaa kannustaa nuoria yhteiskunnalliseen toimeliaisuuteen. Partioharrastus opettaa luontaisesti yhdessä toimimista, johtamista ja toisista huolehtimista.
 
Kuntavaalitapahtumilla piiri pyrkii aktivoimaan nuoria aikuisia äänestämään vaaleissa, eli ottamaan osaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Pääviesti on, että kunkin äänestysikäisen tulisi käydä vaaliuurnalla.
 
Tutustu vaihtoehtoihin, äänestä ja vaikuta!

Partiopiirin vaalitapahtumat Facebookissa: Turku ja Pori.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Partiotoimisto.