Olet täällä

Sisupartio


SisupartioSisupartiolaiset ovat partiolaisia, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa esimerkiksi vamman tai pitkäaikaissairauden takia. Ikäkausiohjelmia sovelletaan sisupartiolaisten toimintakyvyn mukaan. Sisupartiotoiminnassa on ohjaajia enemmän kuin muissa ryhmissä.
 
Piirin sisutoimintaa koordinoi sisualue, joka muodostuu lippukunnista, joissa on sisupartiotoimintaa. Sisualue järjestää sisupartiolaisille yhteisiä tapahtumia: sisujen oma partiotaitokisa Kurnunkierros, sisupurjehdus sekä Simonpäivät. Sisualue toimii yhteistyössä eri tapahtumien järjestäjien kanssa, jotta sisupartiolaisten osallistuminen kaikkiin partiotapahtumiin olisi mahdollisimman mielekästä ja turvattua.

Sisupartioon tulijoita on tällä hetkellä enemmän, mitä pystymme ottamaan mukaan toimintaan. Uusia, innokkaita sisujohtajia kaivataan mukaan ohjaamaan sisuryhmiä lippukuntiin. Jos sinua kiinnostaisi alkaa sisujohtajaksi, ota yhteyttä Leena Aulaan, leena.aula@gmail.com, 040 537 0757.
 
Lounais-Suomen Partiopiirissä sisupartiolaisia on tällä hetkellä reilu 100 seuraavissa lippukunnissa: Mietoisten Kolopuutintit, Marjatat ja Mikon Pojat (Somero), Leirisiskot (Salo), Auran Eräkurjet, Porin Tulitikut, Karimo (Rauma), Henrikin Tapulitytöt (Turku), Turun Sinikotkat, Nuotiotytöt (Turku) ja Maarian Kämmekät (Turku).