Olet täällä

Kv- ja aatejaosto

Mitäpä partio olisi ilman partioaatetta ja kansainvälisyyttä? Niinpä, nehän ovat kaksi partiotoimintaan erottamattomasti kuuluvaa elementtiä. Kv- ja aatejaoston tehtävänä onkin kannustaa lippukuntia ottamaan molemmat elementit osaksi jokaisen ikäkauden kaikkea toimintaa koloilloista kesäleireille.

Jaosto järjestää itse vuosittain mm. vartioiden kaupunkiretkipäivän partioaatteen ja kansainvälisyyden teemoilla, mutta ojentaa auttavat kätensä niin piirin muiden tapahtumien kuin lippukuntienkin käyttöön, kun kaivataan partiotoiminnan ytimeen pureutuvaa ohjelmaa tai koulutusta. Jos sinulla toisaalta on hinku päästä itse ideoimaan ja toteuttamaan partioaatteellista kansainvälisyysmateriaalia, koulutuksia sekä tapahtumia koko piirille, liity meihin!

Kv- ja aatejaoston blogin nimi kertoo sen, että katsomme lähelle ja kauas. Suurennuslasi ja Kaukoputki suurennuslasijakaukoputki.blogspot.com kertoo ajankohtaisista kv- ja aateasioista ja antaa virikkeitä toimintaan.

KV- ja aatejaoston yksi tärkeä tehtävä on tuoda Betlehemin Rauhantuli Suomeen ja organisoida sen leviämistä niin omassa piirissä kuin piirin ulkopuolellakin. Rauhantulen blogin löydät sivuilta betleheminrauhantuli.blogspot.fi/.