Olet täällä

Aloita uusi harrastus, tule mukaan partioon!

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen. Partiossa on kivaa ja samalla opitaan ryhmässä toimimista sekä monipuolisia taitoja. Partiolaiset eivät jää neuvottomaksi tosielämän tilanteissa! 

Partiossa kaikenikäiset saavat

  • leikkiä, seikkailla ja pitää hauskaa yhdessä muiden kanssa
  • paljon uusia kavereita
  • ikimuistoisia leiri- ja luontoelämyksiä ja mahdollisuuksia ylittää itsensä
  • kansainvälisiä kokemuksia
  • tehdä itse ja vaikuttaa

 

Ilmoittaudu mukaan partioon!

Partiotoiminta ja uudet ryhmät aloittavat toimintansa elo-syyskuussa, joten nyt on hyvä aika tulla mukaan! Oman lounaissuomalaisen paikkakuntasi lippukunnat löydät osoitteesta www.partioon.fi

 

Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan!

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Lue lisää aikuisten toiminnasta partiossa. Monet lippukunnat etsivät syksyn toimintaan uusia aikuisia, katso täältä minne juuri sinua kaivataan!

 

Laita Lounais-Suomen Partiopiirin Facebook-sivu seurantaan sekä katso Instagramissa aihetunnisteet #partioscout ja #parastapartiossa. Löydät paljon ajankohtaista tietoa siitä, mitä partiossa on parhaillaan menossa!

 

Kuva: Riku Reinikainen, Partio-Puhurit