Olet täällä

Partioviikolla rekrytään aikuisia

Partioviikolla rekrytään aikuisia just teille!

Ikuinen johtajapula? Nyt se ratkaistaan! Piiri yhdessä Suomen Partiolaisten ja lippukuntien kanssa rekryää uusia aikuisia partiotoimintaan partioviikolla 22.-28.4. Tässä mitä lippukuntanne voi tehdä asian eteen partioviikolla:

Järjestäkää avoin aikuistapahtuma

Avoin iltanuotio, pannukahvit torilla, aikuisten seikkailuretki tai vaikka suunnistusilta! Keksikää tapahtuma ja markkinoikaa sitä alueellanne ja somessa. Kertokaa siitä myös piirille, niin jaamme tapahtumasta tietoa kanavissamme!

Jakakaa kahvia

Pysäyttäkää kiireinen aikuinen hetkeksi, tarjotkaa kahvia ja ajatus partiotoiminnasta. Partioviikoteemaisia kahvikuppeja, aikuisflyereitä ja markkinointimateriaalia tapahtumaan saa piiriltä.

Kutsukaa partiolaistenne vanhemmat koloiltaan

Näyttäkää millaista toiminta on oikeasti, se voi innostaa lapsen vanhemman mukaan toimintaan! Kutsukaa vanhemmat mukaan koloiltaan tai pitäkää perheiden yhteinen retkipäivä- tai ilta.

Tehkää somekampanja

Näyttäkää somekanavissanne mitä aikuiset pääsevät tekemään just teidän lippukunnassa!

 

 

Mukaan jakamaan piirin kanssa kahvia?

Piiri järjestää yleisiä kahvinjakotempauksia tiistaina 23.4. Turussa, ke 24.4. Raumalla, to 25.5. Porissa sekä pe 26.4. Turussa. Paikalliset lippukunnat saavat tulla mukaan jakamaan kahvia ja näkymään isosti tempauksen yhteydessä!

Ilmoittakaa oma aikuisrekrytapahtumanne täällä, niin piiri nostaa tapahtumaa esille myös omissa kanavissaan

 

Entä lähdettekö mukaan jakamaan kahvia? Apukädet ja lippukunnat voivat ilmoittautua jakajiksi Turkuun, Raumalle ja Poriin täällä. 

 

Kahvikuppien, flyereiden ja muiden materiaalien tilaus

Tilatkaa tarvittavat kahvikupit, markkinointimateriaalit ja flyerit yms. viimeistään 15.4.
Varaukset suoraan Maaritille (maarit.salminen@partio.fi tai p. 050 312 9428)