Olet täällä

Moninaisuuden leiripaketti

 

Lounais-Suomen Partiopiirin Yhteiseen partioon -hanke on tuottanut syksyllä 2018 Moninaisuuden leiripaketin, joka on varattavissa näitten nettisivujen Varaanista erilaiseen partiokäyttöön. Turun toimistolta on haettavissa kolme pakettia ja Porissa kaksi.

Leiripaketti on täynnä valmiita ideoita tarvikkeineen kololle, retkelle tai tapahtumaan

Moninaisuuden leiripaketti on tarkoitettu kaikkien partiolaisten käyttöön. Lippukunnat voivat lainata sitä omiin tapahtumiinsa, koloiltoihinsa tai retkillensä. Piiriluottikset voivat käyttää pakettia esimerkiksi koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. 

Paketti sisältää 13 valmista moninaisuusaiheista aktiviteettia ohjeineen ja tarvikkeineen. Se on siis helppokäyttöinen valmis ohjelmapaketti, joka sisältää tekemistä kaikille ikäkausille. Toivomme, että leiripaketin avulla voidaan käsitellä partiolaisten moninaisuutta helposti ja hauskasti. Aktiviteettien ohjeet ja kaikki niissä tarvittavat varusteet löytyvät yhdestä kannellisesta muovilaatikosta. Erilaisista moninaisuuteen liittyvistä tehtävistä voi koota vaikkapa useamman koloillan, rastikierroksen tai retken iltaohjelmat. Tekemällä paketin sisältämiä aktiviteetteja, ryhmän jäsenet toteuttavat Yhteiseen partioon -toimintamerkin!

Yhteiseen partioon on piirin yhteisvastuuhanke 2017-2018. Yhteiseen partioon -toimintamerkki saa kuitenkin elää vielä yhden lisävuoden. Tuo maailman ehkä kaunein partiomerkki ansaitsee päästä jokaisen partiopuseron oikeaan hihaan.

Tämän sivun alareunasta löytyy Monimaisuuden leiripaketin kokonaisjuoni "Aloita tästä" ja eri rastien sisällöt.