Olet täällä

Repolainen

Repolainen on Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenlehti.  Lehden päätoimittaja on Fanny Viitaharju Littoisten Pirtapiioista ja sen toimittamisesta vastaa piirin toimitusjaosto.

Repolainen ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Kolme vuosittaisista numeroista on ns. jäsennumeroita, jotka postitetaan kaikille ykkösjäsenmaksun maksaneille piirin partiolaisille. Loput numerot postitetaan kaikille 15 vuotta täyttäneille ykkösjäsenmaksun maksaneille.

Repolainen julkaisee mielellään sivuillaan ajankohtaisia ja alueellisia juttuja ja uutisia, lukijapostia, kommentteja ja mielipide­kirjoituksia. Juttuvinkitkin ovat tervetulleita. Lehti toki varaa itselleen oikeuden valita julkaistavat kirjoitukset ja tarvittaessa lyhentää saamiaan tekstejä. Lehden toimituksen tavoittaa osoitteesta repolainen@partio.fi.

Repolaisen julkaisuaikataulu
Repolaisessa ilmoittamisesta
Repolaisen kirjoitusohje
Repolainen sähköisenä

Yhteystiedot

Repolainen
Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Läntinen Pitkäkatu 13
20100 Turku
puh. 050 312 9428
repolainen@partio.fi

Haluatko reportteriksi?

Sauhuaako kynäsi, onko kamerasi ahkerassa käytössä tai pursuaako mielikuvituksesi kirjoittamattomia juttuja? Repolainen ottaa aina toimitukseensa innokkaita toimittajia. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta lehden tekemisestä ja partioviestinnästä sekä kaipaat uusia partiohaasteita, ota yhteyttä: repolainen@partio.fi.