Olet täällä

Komentaja-2016

Partioparaatin Marssinkomentaja 2016
partiojohtaja Maarit Heikkinen (RajakivenKiertäjät):

Heikkinen Maarit RKK 2016

PARTIOPARAATI 2016

Perinteinen partioparaati marssitaan keväisessä Suomen Turussa partioviikon sunnuntaina 24.4.2016 klo 14.00 alkaen.

Tervetuloa Partioparaatiin!

Partioparaati on matka, jolle lähdetään monenlaisilla ajatuksilla. Innokkaana, täynnä odotuksia, jännittyneenä, väsyneenä – jokainen meistä omilla mietteillään. Ja näin kuuluukin olla. Tärkeintä on olla mukana. Tärkeintä on kokea yhdessä.

Tärkeää on, että juuri te kaikki olette tekemässä huhtikuisesta sunnuntaista piirimme hienoimman ja varmasti näkyvimmän tapahtuman. Jokainen lippukunta omalla panoksellaan ja jokainen partiolainen läsnäolollaan. Kiitos jo ennakkoon, että olette mukana jälleen kerran.

Paraatissa näytämme päällisin puolin hyvinkin yhtenäiseltä joukolta, mutta tarkemmin katsottuna jokainen lippukunta ja jokainen osallistuja erottuvat yksilöinä. Ja tässä kiteytyy moni partiotoiminnan hienouksista. Yhdessä tekemällä, yhtenäisenä joukkona saamme aikaan suuria ja samaan aikaan siinä joukossa jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Yhdessä ja yksilöinä saamme aikaan paljon hyvää niin itsellemme kuin muille – teemamme mukaisesti hyvää elämää ja parempaa maailmaa!

Partioparaatiin tullaan olemaan yhdessä! Yhdessä omien partiokavereiden, yhdessä harvemmin nähtävien tuttujen ja yhdessä koko piirin kanssa. Itse olen siinä onnekkaassa asemassa, että ilmoittautuessanne mukaan paraatiin saan toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi mukaan. Ja kirkon portailta saan nähdä teidät kaikki jo tutut ja vielä tuntemattomat partiokaverit yhdessä, tekemässä paraatipäivästä unohtumattoman kokemuksen meille kaikille.

Kannustakaa toinen toisianne lähtemään mukaan tälle matkalle – ihan vapaasti sellaisina kuin olette!

Turussa, ystävänpäivänä 14.2.2016

Maarit Heikkinen
RajakivenKiertäjät
Marssinkomentaja