Olet täällä

Koulutus

Piirin koulutustoiminnanalasta vastaa Koulutusryhmä (KR), jonka vastuulla on koulutusjärjestelmän mukaisen koulutuksen toteuttaminen sekä kaiken piirin tarjoaman partiokoulutuksen tukeminen ja koordinoiminen. Koulutusjärjestelmän tehtävänä on varmistaa, että partiossa toimii riittävä määrä osaavia aikuisia ja nuoria johtajia. Lisäksi Koulutusryhmän tehtäviin kuuluu Luottisjaoston toiminta.

KR järjestää vuosittain partiojohtajien peruskoulutusta ja johtamistehtäväohjaajien koulutusta, piiri- ja lippukuntatoimijakoulutusta, partiokouluttajakoulutusta, akela-, sampo- ja luotsikoulutusta, ikäkausivastaavakoulutusta sekä koulutusvastaavakoulutusta. Ohjaamme Ko-Gi- ja KO-koulutusten suorittajia sekä pyydettäessä muitakin piiripesteissä toimivia. Koulutusryhmä tukee lippukuntien koulutusvastaavia; vuosittain ilmestyvässä Ilmossa ja kahdesti vuodessa ilmestyvässä Ilonassa esitellään koulutustarjontaa. Vastaamme myös yhteyksistä Suomen Partiolaisten koulutusvaliokuntaan sekä YTP-koulutusyhteistyöstä Hämeen Partiolaisten kanssa

Koulutusryhmän jäseniä ovat koulutusohjaajat, jotka ovat partiokoulutuksen sekä ohjaamisen asiantuntijoita. Tehtävä vaatii Ko-Gi-kurssin lisäksi koulutusohjaajakoulutuksen suorittamisen. Koulutusohjaajilla on pestinsä tunnuksena kolme nappulaa kaulassaan.

Koulutusryhmä

Koulutusryhmäläisten vastuualueet vuonna 2018 ovat seuraavat:

Johtokaksikko

Koulutusministeri Helena Siivonen
Vastaava koulutusohjaaja Suvi Teeri

Pj-KO

Koulutusohjaaja Anne "Herkku" Toukonen
Koulutusohjaaja Anni Reiko

Ko-GI-KO

Koulutusohjaaja Suvi Teeri

Kasvatus-KO

Koulutusohjaaja Kati Isotupa-Erjala

Kouluttaja-KO

Koulutusohjaaja Marjo Aalto

Alue-KO

Koulutusohjaaja Otto Glader
Koulutusohjaaja Mari Erola

Markkinointi ja viestintä-KO

Koulutusohjaaja Mikko "Silli" Sillander

Kiinnostuitko?

Käy tykkäämässä sivua ja pysy ajan hermolla facebook.com/koulutusryhma
vai asuuko sinussa sisäinen Lintu? Tuu mukaan!

Materiaalia

Koulutukseen liittyviä materiaaleja löydät täältä.