Olet täällä

Luottikset

Hei jaoston tai ryhmän puheenjohtaja tai muu piiripestaaja!    

Olemme tähän mennessä toteuttaneet keskitetyn piirirekryn jo kolme kertaa! Piirirekrytoinnin tarkoituksena on toteuttaa piirissämme avointa ja suunnitelmallista rekrytointia, saada avoimille pesteille näkyvyyttä ja sitä kautta enemmän hakijoita, sekä tehdä piiripesteihin pestautumisesta entistä houkuttelevampaa. 

Palaute piirirekrystä on ollut positiivista ja pestien näkyvyyden ja pestauksen avoimuuden on koettu lisääntyneen. Avoimella piirirekryllä on tavoitettu myös kokonaan uusia piiritoimijoita. Jokaisen rekrykierroksen jälkeen on kerätty palautetta ja se on koetettu huomioida seuraavaa kierrosta suunniteltaessa.

Vuodenvaihteen jälkeen käynnistyy seuraava piirirekrykierros jo tuttuun tapaan!

Talven 2019 rekrytointikierroksen pestien hakuaika on 1.-28.2.2019. Kevään luottiskoulutus järjestetään 9.3., josta lisätietoa ja ilmoittautumislinkki löytyvät piirin sivuilta http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/luottiskoulutus-4

Pesti-ilmoitus tulee olla täytettynä 24.1. mennessä tänne:
https://goo.gl/forms/8AQCYF88YnQ75XaE2

Avoimet pestit tulevat näkyviin piirin avoimet pestit -sivustolle 1.2., ja niiden hakuaika päättyy 28.2. Voit aloittaa haastattelut heti saatuasi hakemuksia, mutta tee valintasi vasta hakuajan päätyttyä. Näin kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus hakea pestiin.

Pestiin ja pestaamiseen liittyvää tietoa löydät piirin nettisivujen luottisosiosta http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/toiminta/luottiksille/luottisten-...

Kysy tarvittaessa lisätietoja!

Mikäli pestasit nyt syksyllä uusia luottiksia, olethan pitänyt heille pestikeskustelun ja ohjannut heidät halutessaan liittymään L-SP:n lippukunnat ja luottikset -fb-ryhmään? Nyt vuodenvaihteessa on myös oiva ajankohta tarkistaa, että ryhmäsi kaikki yhteystiedot ovat piirin toimistolla ajan tasalla, niin että kaikkien tiedot löytyvät sieltä ja pestinsä lopettavat poistetaan ryhmästä.

Jos et ole enää itse vuodenvaihteen jälkeen jatkamassa puheenjohtajana, toivomme, että välität tämän viestin eteenpäin uudelle puheenjohtajallenne!

Rauhaisaa joulunodotusta!

Annina Kainu
Aikuis- ja luottisryhmä
annina.kainu@partio.fi, 050 525 5745