Olet täällä

Koulukampanjat 2017

Koululaisten partioseikkailu 

Partiolaiset kutsuivat kaikki 1. ja 2. luokkalaiset sekä koulujen iltapäiväkerholaiset mukaan Koululaisten Partioseikkailuun elokuussa 2018 - ja mukaan tuli ennätykselliset 9 000 lasta yli 200 koulusta piirin alueelta!

Koululaisten Partioseikkailu johdattaa oppilaat partion jännittävään maailmaan! Partioseikkailu koostuu erilaisista toiminnallisista aktiviteeteista, joista riittää ohjelmaa noin viikoksi, esimerkiksi kahden oppitunnin verran päivässä. Kunakin päivänä toimitaan eri teeman parissa. Materiaalista löytyy myös ohjeita partiotapoihin sekä lukuisiin leikkeihin.

Viikon aikana kokeillaan ja opitaan uusia asioita sekä liikutaan luonnossa. Viikko huipentuu yhdessä tehtävään retkeen lähiluontoon. Sen lisäksi, että oppilaat oppivat paljon hyödyllisiä tietoja ja taitoja, materiaali toimii myös mainiona ryhmäyttämisen välineenä. 

Materiaali on sidottu valtakunnalliseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan laaja-alaisten osaamisalueiden kautta. Kunkin aktiviteettikokonaisuuden yhteydessä on mainittu, mitä laaja-alaista osaamisaluetta se toteuttaa. Lisäksi materiaali mukailee partion kasvatustavoitteita, jotka tukevat lapsen kasvua ottaen huomioon ikäryhmän kehitysvaiheet ja yksilölliset ominaispiirteet.

Luokat ja ryhmät voivat käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla ja itselleen sopivana ajankohtana, mieluiten elokuun aikana. 

Ilmoittautuminen kampanjaan on päättynyt vuoden 2018 osalta. 

Partioseikkailun materiaalit voi ladata netistä käyttöönsä:

Lisätietoa ja lisämateriaalit

 

Partiopolku-lehti 3. ja 4. luokkalaisille

Partipolku-lehti on kouluissa jaettava markkinointilehti, joka sisältää ikäryhmälleen sopivaa materiaalia, luettavaa sekä tekemistä. Vuonna 2018 lehti jaetaan 3. ja 4. luokkalaisille. Selaa lehteä issuu.comissa!