Olet täällä

Tule tekemään Reila-leirilehteä

Reilan leiritiedotus etsii tiimiinsä muutamia lehdentekijöitä (paperilehti ja sähköinen), leiritiedottajia, nettitoimittajia, vip-opastajia, video-avustajia ja valokuvaajia sekä piirtäjää. Ilmoittaudu varsinaisen leiri-ilmoittautumisesi lisäksi ensi tilassa myös suoraan Reilan tiedotuspäällikölle.

Leiritiedottajat
palvelevat ulkoisia tiedotusvälineitä tiedotusmestari Anna Merosen johdolla.

Toimittajat
tekevät (kirjoittavat) leiristä uutisia sekä leirilehteen ja sähköisiin uutisiin että ulkoisille tiedotusvälineille.

Tiedotustekniikka
taittaa Reilan seinälehteä, päivittää nettisivuille tekstiä, hoitaa kuva-arkistoa sekä lähettää tiedotusmateriaalia sähköisesti leirin ulkopuolelle.

Video-avustajat
avustavat leirivideon tekemisessä leirillä ja harjoittelevat sitä pari kertaa jo ennen leiriä.

VIP-opastajat
avustavat leirillä tiedotusvälineitä ja vieraitamme saamaan leiristä mahdollisimman hyvän ja monipuolisen kokonaiskuvan.

Valokuvaajat
tallentavat leirin kuvina tiedotusvälineiden, leiritiedotuksen ja partiopiirin käyttöön.

Piirtäjä
elävöittää leiritiedotuksen tuotteita partiomaisilla piirroksilla.

Jos tiedotus-pesti kiinnostaa
ilmoittaudu välittömästi Reila-leirin tiedotuspäällikölle (Jyrki Tuominen, eMail scout(ät)iki.fi) sähköpostitse otsikolla "Reila-sopuli" ja kerro toiveistasi ja valmiuksistasi.

Tämän lisäksi ilmoittaudu aivan normaalin tapaan leirille täyttämällä ilmoittautumislomakkeesi ja toimittamalla ne oman lippukuntasi Navigaattorille (Reila-agentille). Merkitse lomakkeelle toivovasi leiritiedotukseen, vaikka lomakkeella ei sellaista vaihtoehtoa olekaan.

(JT)