Olet täällä

Työtä tarjolla: ohjelmasihteeri

Hakuaika on päättynyt 30.1.2009.

Etsimme Porin toimistoomme ohjelmasihteeriä. Ohjelmasihteerillä on piirin partio-ohjelmatoiminnanalan päävastuu ja koulutustoiminnan osavastuu. Ohjelmasihteerin työnkuvaan kuuluvat partio-ohjelman ja koulutuksen tukemiseen liittyvät tehtävät piirissä sekä vahva yhteistyö piirin luottamushenkilöiden ja lippukuntien kanssa.

Ohjelmasihteeriltä odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä, tietotekniikan hallintaa sekä partiotoiminnan tuntemusta tai omaa partiotaustaa.

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollisuus luoda uutta sekä luottamus- ja toimihenkilöorganisaatioiden vahvan tuen suuressa kasvatusjärjestössä.

Ohjelmasihteerin toimipaikkana on Porin partiotoimisto. Työhön liittyy jonkin verran matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus on Erityispalveluiden työnantajaliiton yleissopimuksen mukainen, mutta palkkatoiveen voi myös esittää.

Kirjalliset hakemukset 30.01.2009 mennessä osoitteeseen Lounais-Suomen Partiopiiri ry, Ohjelmasihteeri, Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 TURKU, tai nils.gronberg@partio.fi. Lisätietoja antaa (ei 14. - 16.1.) toiminnanjohtaja Nils Grönberg, (02) 277 0560, 0400 524 650.