Olet täällä

Leirilaulukilpailu: Reila raikukoon!

Reila-leiri kutsuu partiomaiset lauluntekijät luomaan piirileiri Reilalle leirilaulun. Leirilaulu kertoo sanoin ja sävelin Reilasta ja leirielämästä, ystävistä ja partiosta reippaan tunnelmallisesti ja reilakkaan partiomaisesti.

Reila-leirilaulu soveltuu leirin kaikkien ikäkausien yhteislauluksi pienissä ja isommissa porukoissa koloilta korpeen ja avajaisista iltanuotioille.

Leirilaulukilpailu: Reila raikukoon!

Lue lisää: www.reila09.fi/default.asp?op=naytasivu&sivunro=278

Reila-leiri kutsuu partiomaiset lauluntekijät luomaan piirileiri Reilalle leirilaulun.

Leirilaulu kertoo sanoin ja sävelin Reilasta ja leirielämästä, ystävistä ja partiosta reippaan tunnelmallisesti ja reilakkaan partiomaisesti.

Avajaisista iltanuotioille

Reila-leirilaulu soveltuu leirin kaikkien ikäkausien yhteislauluksi pienissä ja isommissa porukoissa koloilta korpeen ja avajaisista iltanuotioille.

Leirilaulu tukee uuden partiopiirimme ensimmäisen piirileirin yhteishenkeä ja omaleimaisuutta.

Näin osallistut

Kilpailukappale toimitetaan kuunneltavassa muodossa, sanat ja nuotit paperilla, Partioparaatiin 3.5.2009 mennessä osoitteella: Reila-laulu/Maiju Mutanen, Lounais-Suomen Partiopiiri ry, Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku.

Leiritoimikunnan muodostaman tuomariston valitseman voittajakappaleen lauluntekijä palkitaan Reila-leirivideolla ja Reila-leirin vierailupäivällä.

Huomaathan, että valitun leirilaulun kaikki oikeudet siirtyvät Lounais-Suomen Partiopiiri ry:lle vapaasti partiotoiminnassa ja partiotarkoituksiin käytettäväksi eikä leirilaulun tekijälle (säveltäjälle/sanoittajalle) makseta erillistä korvausta.

Lisätietoja

Lisätietoja Reilasta antaa Turun Partiotoimistossa projektisihteeri Maiju Mutanen, "maiju.mutanen(ät)partio.fi", gsm 050- 3129 430.

Reila raikukoon!

Raikuvin Reila-terveisin
Leiritoimikunta

(Reila-tiedotus)